Wie zijn wij

Hola, wij zijn Rita en John.

Na jarenlang gewerkt te hebben als verpleegkundige en projectmanager waren wij op het punt gekomen dat we beiden voelden anders te willen gaan leven.

Zouden we het roer nog 1x om durven te gooien?
Het idee om een Casa Rural te beginnen in Spanje was geboren!

Vast stond dat we met mensen wilden werken: na bijna 30 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt wilde ik mensen net zo liefdevol verzorgen en het naar de zin maken, maar dan in een vakantieomgeving!

Andalusië

Wij houden van Andalusië en daarom besloten we onze zoektocht hier te beginnen. De afgelopen jaren hebben wij Andalusië tijdens vele vakanties bezocht. Daardoor zijn wij ontzettend gaan houden van het Andalusische leven. Je kunt hier heerlijk ongestoord wandelen in de prachtige natuur, of genieten van de vele mooie steden of cultuur die Andalusië te bieden heeft. En tot laat in de avond tapas eten op een gezellig terrasje hoort daar natuurlijk ook bij! Deze prachtige plek kwam op ons pad en we waren meteen verkocht. Dit was het! Wat een adembenemend uitzicht en wat sfeervol ingericht. Wij voelden ons meteen thuis!

Rust, ruimte en de tijd voor jezelf

Overnachten bij Casa Alora is aandacht voor elkaar. Wij zijn ingericht op het overnachten van volwassenen en kinderen vanaf 14 jaar die er even lekker tussenuit willen. Ontspannen en genieten, alleen of van/met elkaar in een heerlijke ambiance.

Als u in de ochtend de ramen opendoet, schijnt de zon al op uw terras en in de middag kunt u de geitenhoeder met zijn kudde voorbij zien komen lopen. Nog elke dag genieten wij zelf van deze fijne plek!
Wil jij ook komen genieten bij ons, je bent van harte welkom!

Tot snel!
John en Rita